Bubbelbalfeest: coronaproof feesten met je vrienden

Kom uit je coronabubbel en party met je vrienden in onze bubbelballen. En drink met (je) mate(n).

Clubs en discotheken moeten nog even dicht blijven helaas. Maar niet getreurd: bij UP west Amsterdam kun je alsnog gewoon een super vet feestje vieren. Coronaproof!

UP west is de nieuwe hotspot in Amsterdam-West. Hier kun je chillen in de zon met vrienden en familie onder het genot van een hapje & drankje. Plof neer in onze loungebanken en geniet van de ongedwongen sfeer. Speel een potje bubbelvoetbal en vier daarna een super tof feestje met je vrienden!

Prijs bubbelbalfeest Amsterdam

Prijs: €2.100,- incl. btw
Voor 8 – 30 personen
Voor €7,50 pp extra zijn ook de speciaalbiertjes inclusief

Er zijn momenteel 20 bubbelballen beschikbaar, dus er wordt – in overleg – gerouleerd. Buiten kun je dan af en toe even bijkomen, lekker een drankje doen en met elkaar kletsen.

Bel Teambuilding Amsterdam Offerte aanvragen

Bubbelbalfeest Amsterdam

In Loods 7 worden jullie ontvangen met een glaasje bubbels. Daarna krijgt iedereen een eigen bubbelvoetbal aan en kun je binnen feesten met onze DJ. Bier, fris & wijn zijn 2 uur lang inbegrepen. In overleg plannen we, indien gewenst, een potje Bubbelvoetbal vooraf.

De plastic bubbelballen garanderen 1,5 meter afstand tot elkaar. Een hilarische ervaring. En de DJ krijgt sowieso iedereen aan het dansen. En achteraf kunnen jullie gezellig naborrelen met een lekkere borrelhap.

Dus kom uit je coronabubbel en party met je vrienden in onze bubbelballen. En vergeet niet te drinken met (je) mate(n).

Extra activiteiten bij jullie bubbelbalfeest

Boek vooraf een extra activiteit voor jullie bubbelbalfeest. Jullie feest bij UP Events is gemakkelijk uit te breiden met een sportieve activiteit vooraf zoals lasergamen, (langer) bubbelvoetballen, een expeditie robinson, beachvolleybal, archery tag of virtual reality games.

Tijd: 60 minuten
Prijs per extra activiteit: €19,95 pp incl. btw

Maatregelen coronavirus

Natuurlijk houden we ons wel al alle RIVM richtlijnen. De loodsen worden goed geventileerd. Reserveren is verplicht en vooraf doen we een gezondheidscheck. Lees hier het UP Events COVID-19 Protocol.

Burgers & Bites

Je kunt er ook voor kiezen om een lekkere UP Burger te eten, zie hiervoor ons menu.